Your hotspot in Amsterdam


Groen en stads wonen in Amsterdam? Let’s meet SPOT! Zeven energiezuinige en comfortabele woontorens – met ook kantoren, winkels en horeca – in de nieuwe stadswijk Hondsrugpark, een ambitieus nieuwbouwproject. Wil jij wonen, werken en leven in een enorm groen park met alle stadse voorzieningen? Schrijf je dan nu in voor een van de 179 city apartments, grand apartments en penthouses in Toren A1. De eerste van zeven waarvan de verkoop is gestart! This is your SPOT.

Verkoop gestart
Durf jij het aan om dit gebied mee om te toveren tot the place to be? Geef dan je woningvoorkeur door voor een van de compacte city apartments, comfortabele grand apartments en luxe penthouses in Toren A1. De in totaal 179 eigentijdse koopwoningen – verdeeld over 31 verdiepingen – gaan gefaseerd in verkoop. Je kunt je nu inschrijven voor de grand apartments en penthouses!

Bekijk de appartementen

Beleef wonen in SPOT in ons verkoopcentrum!


Benieuwd naar het woningaanbod in SPOT, of naar hoe deze splinternieuwe stadswijk er straks in het echt uitziet? Kom dan langs in het verkoopcentrum van SPOT op de bouwlocatie! Een afspraak is niet nodig. Ons team ontvangt je graag. Vlakbij metrostation Bullewijk en bushalte Gebouw Atlas.

Wanneer?
Iedere dinsdag 12:00 - 14:00 uur

Locatie:

Verkoopcentrum SPOT, Hogehilweg 3 in Amsterdam

Bekijk het woningaanbod

De goed afgewerkte appartementen in Toren A1 – ontworpen door het gerenommeerde bureau van KAAN Architecten – voldoen aan de modernste eisen als het gaat om energie en duurzaamheid. Zo zijn alle appartementen gasloos en zorgen zonnepanelen voor energie. Naast fantastisch wonen, met uitzicht op het park en de Johan Cruijff ArenA, is er veel aandacht voor groen, sport en beweging in de openbare ruimten. SPOT jouw droomwoning en geef je woningvoorkeur nu door.

Je hebt alles bij de hand in deze perfect ingedeelde city apartments, variërend in grootte tussen de 46 m² en 57 m². De compacte city apartments zijn voorzien van alle comfort en gemak. Zo beschik je over een mooie badkamer, één slaapkamer, vloerverwarming en vloerkoeling. Ook geniet je van het warme zonnetje op je eigen balkon of terras.
De goed ingedeelde grand apartments – verspreid over alle verdiepingen – hebben woonoppervlakten van 71 m² tot 127 m². Naast een ruime living met een open keuken en twee of drie slaapkamers beschik je over een eigen balkon of terras. Sommige appartementen hebben zelfs twee buitenruimten. Het spreekt voor zich dat alle grand apartments eigentijds zijn afgewerkt.
Als kroon op deze mooie en architectonische woontoren komen er 4 luxe penthouses op de bovenste verdiepingen. Met drie slaapkamers, twee badkamers en een woonoppervlakte van 178 m² of 185 m². Hier heb je echt alle ruimte! De riante penthouses liggen op de 30 e en 31e verdieping en bieden een schitterend uitzicht over deze nieuwe Amsterdamse stadswijk in wording, zo ver als de horizon reikt.

Geef je voorkeur door in de woningzoeker

Uiteraard zijn we benieuwd naar jouw woonvoorkeuren. Selecteer jouw favoriete woning(en), schrijf je in en geef aan van welk(e) appartement(en) jouw hart sneller gaat kloppen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Wacht hier niet te lang mee, want SPOT biedt je die zeldzame kans op een nieuwbouwwoning in de stad.

New city living


Een verrassend stadse woonplek. Dat is SPOT. Met alles wat je nodig hebt op loopafstand in je eigen buurt. Van winkelcentrum de Amsterdamse Poort, de ArenA Boulevard en AFAS Live tot bioscoop Pathé Arena, de Ziggo Dome. Maar je vindt hier straks ook een kinderdagverblijf en school voor het basisonderwijs: IKCmetropool en gezellige restaurants, hippe koffiebars en trendy cafés zoals Brouwerij Kleiburg en Oma Ietje. En dit alles in een parkachtige, groene omgeving; het immense Hondsrugpark met volop fiets- en wandelroutes, mooie doorkijkjes en bankjes aan het water. Ook ligt het groene buitengebied om de hoek. Van de Gaasperplas en het Nelson Mandelapark tot de Ouderkerkerplas en de Rondehoep. Bovendien liggen sport, cultuur, uitgaan en de winkels van de Amsterdamse Poort op loopafstand. En de metro en de trein stoppen vlakbij.

Bekijk de omgeving

In the SPOTlight

Het nieuwbouwproject SPOT in Hondsrugpark is zo veelbelovend dat er een vlogreeks over gemaakt wordt. Periodiek houdt Kristel Kuiper je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw. Maar ze laat je ook al kennismaken met de verborgen parels in het gebied. Superhandig, want zo weet je direct waar de beste foodspots, de mooiste streetart, de coolste campings en de leukste bars te vinden zijn. Op dé nieuwe woonlocatie van Amsterdam. Heb jij je ingeschreven als geïnteresseerde, dan ontvang je vanzelf bericht als de eerste vlog in de lucht is.

Bekijk de vlogs

Eefje Voogd Makelaardij

Eefje Voogd


Contactpersonen: Els Verpoorten & Laurens Roosendaal
Tel.: 020- 30 50 560
Email: info@eefjevoogd.nl

FRIS Woningmakelaars

Fris


Contactpersoon: Gordon Vos
Tel. 020- 301 77 15
Email: nieuwbouw@fris.nl
23db0040-90b6-11ec-b0e9-6d16a0c995f2-logo-cod-development-pioneers-2017.png
214ee7e0-90b6-11ec-801e-45f8e15098e1-duqer-logo-2018-retina.png