Verkoop is gestart

SPOT bestaat uit zeven stoere woontorens – in hoogte variërend en direct aan het Hondsrugpark – met een prachtig uitzicht over de stad, het park en de omgeving. Er is een divers aanbod van 1.090 koop- en huurwoningen in allerlei prijsklassen. Voor jong en ouder.

Kies uit verschillende woningtypen
Toren A1 is in verkoop! Een robuust en hoog woongebouw van 31 verdiepingen met in totaal 179 stijlvolle City Apartments, comfortabele Grand Apartments en riante Penthouses. Je kunt kiezen uit diverse woonoppervlakten en indelingen. Ideaal voor stadsmensen die alleen of samen en met of zonder kinderen wonen. De comfortabele Grand Apartments en luxe Penthouses in Toren A1 zijn nu in de verkoop. De City apartments zullen medio 2023 in de verkoop gaan.

Altijd een mooie buitenruimte
De woningen zijn van alle gemakken voorzien en tot in de puntjes afgewerkt. Ook hebben ze één, twee of drie slaapkamers, een flexibele indeling, indien gewenst een eigen of gedeelde parkeerplek, vloerverwarming en een mooie buitenruimte. Van fijne balkons (soms zelfs twee) en lichte loggia’s tot fraaie dakterrassen. Op de begane grond van het gebouw komen kantoren, boetieks, horeca, sportvoorzieningen en een kinderdagverblijf. Goed om te weten: de keuken regel je zelf en wij zorgen ervoor dat alle aansluitpunten op de door jouw gewenste plekken zitten.

Nieuwsgierig? Vind jouw ideale woning met de speciale woningzoeker.

Je hebt alles bij de hand in deze perfect ingedeelde city apartments, variërend in grootte tussen de 46 m² en 57 m². De compacte city apartments zijn voorzien van alle comfort en gemak. Zo beschik je over een mooie badkamer, één slaapkamer, vloerverwarming en vloerkoeling. Ook geniet je van het warme zonnetje op je eigen balkon of terras.
De goed ingedeelde grand apartments – verspreid over alle verdiepingen – hebben woonoppervlakten van 71 m² tot 127 m². Naast een ruime living met een open keuken en twee of drie slaapkamers beschik je over een eigen balkon of terras. Sommige appartementen hebben zelfs twee buitenruimten. Het spreekt voor zich dat alle grand apartments eigentijds zijn afgewerkt.
Als kroon op deze mooie en architectonische woontoren komen er 4 luxe penthouses op de bovenste verdiepingen. Met drie slaapkamers, twee badkamers en een woonoppervlakte van 178 m² of 185 m². Hier heb je echt alle ruimte! De riante penthouses liggen op de 30 e en 31e verdieping en bieden een schitterend uitzicht over deze nieuwe Amsterdamse stadswijk in wording, zo ver als de horizon reikt.

Downloads

Download alle documentatie van SPOT.

Eefje Voogd Makelaardij

Eefje Voogd


Contactpersonen: Els Verpoorten & Laurens Roosendaal
Tel.: 020- 30 50 560
Email: info@eefjevoogd.nl

FRIS Woningmakelaars

Fris


Contactpersoon: Gordon Vos
Tel. 020- 301 77 15
Email: nieuwbouw@fris.nl
23db0040-90b6-11ec-b0e9-6d16a0c995f2-logo-cod-development-pioneers-2017.png
214ee7e0-90b6-11ec-801e-45f8e15098e1-duqer-logo-2018-retina.png