Blog

Het nieuwbouwproject SPOT in Hondsrugpark is zo veelbelovend dat er een vlogreeks over gemaakt wordt. Periodiek houdt Kristel Kuiper je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw. Maar ze laat je ook al kennismaken met de verborgen parels in het gebied. Superhandig, want zo weet je direct waar de beste foodspots, de mooiste streetart, de coolste campings en de leukste bars te vinden zijn. Op dé nieuwe woonlocatie van Amsterdam. Heb jij je ingeschreven als geïnteresseerde, dan ontvang je vanzelf bericht als er een nieuwe vlog in de lucht is.

Niks missen van de ontwikkelingen van de nieuwe hot SPOT van Amsterdam? Schrijf je dan in en ontvang altijd als eerste het laatste nieuws. Doe het meteen!

Blijf op de hoogte en schrijf je in

18 Juli 2023

SPOT #7 Tips van een hypotheekadviseur

Het afsluiten van een hypotheek kan ingewikkeld zijn. Hoe kies je tussen verschillende geldverstrekkers, hypotheekvormen en looptijden? De Kredieter helpt je bij het maken van de juiste keuze! Vlogger Kristel kreeg alvast een paar exclusieve tips. Je ziet het in de video!

Lees verder...

18 Juli 2023

#6 Op de bouwplaats met de makelaar

Ga met de makelaar mee naar de bouwplaats van SPOT! De werkzaamheden zijn in volle gang en SPOT begint langzaam maar zeker boven de grond uit te stijgen. In deze vlog leggen Kristel en Laurens je uit welke faciliteiten er in en rondom het project komen, en hoe de begane grond wordt ingevuld.

Lees verder...

23 november 2022

#5 Jonel Nugteren (Gemeente Amsterdam) over de toekomst van Hondsrugpark

De bouw van SPOT en de herontwikkeling van het Hondsrugpark zijn gestart. Maar hoe gaat het er hier precies uitzien? Wat kunnen toekomstige bewoners verwachten? Jonel Nugteren van de Gemeente Amsterdam geeft je in deze video alle ins & outs over de toekomstplannen van het gebied!

Lees verder...

21 juli 2022

#4 Architect Aldo Trim over Toren A1

Toren A1 is in verkoop! Een robuust en hoog woongebouw van 31 verdiepingen met in totaal 179 stijlvolle city apartments, comfortabele grand apartments en riante penthouses.

Aldo Trim van KAAN Architecten gaat in deze vlog dieper in op het bijzondere design van Toren A1.

Lees verder…

08 juni 2022

#3 Het verkoop event van SPOT Amsterdam

Hoe ziet een verkoop event van SPOT eruit? Je ziet het in deze 3e vlog van Kristel. Daarbij is Kristel aanwezig bij het event en interviewt zij verschillende makelaars die de geïnteresseerden voorzien van de juiste informatie over het nieuwbouwproject.

Lees verder…

11 mei 2022

#2 De beste foodspots van Hondsrugpark, Amsterdam

Van smaakvolle gerechten tot frisse drankjes... In deze aflevering gaat SPOT-vlogger Kristel op bezoek bij verschillende foodspots in Hondsrugpark.

Lees verder…

03 maart 2022

#1 Kwartiermaker Chiel over Hondsrugpark, dé nieuwste stadswijk van Amsterdam

In deze video gaat SPOT-vlogger Kristel op pad met Chiel Griffioen - kwartiermaker van Hondsrugpark Amsterdam. Tijdens een rondleiding door het gebied vertelt hij alles over de plannen voor de transformatie en het bijzondere karakter van deze gloednieuwe stadswijk.

Lees verder…

Eefje Voogd Makelaardij

Eefje Voogd


Contactpersonen: Els Verpoorten & Laurens Roosendaal
Tel.: 020- 30 50 560
Email: info@eefjevoogd.nl

FRIS Woningmakelaars

Fris


Contactpersoon: Gordon Vos
Tel. 020- 301 77 15
Email: nieuwbouw@fris.nl
23db0040-90b6-11ec-b0e9-6d16a0c995f2-logo-cod-development-pioneers-2017.png
214ee7e0-90b6-11ec-801e-45f8e15098e1-duqer-logo-2018-retina.png