Alles bij de hand

A new hotspot

SPOT komt in Hondsrugpark in Amsterdam. Een groots ontwikkelingsplan – tussen de IKEA en de Johan Cruijff ArenA – met mooie, groene ambities. Een nieuwbouwproject voor pioniers, die dit gebied omtoveren tot een levendige stadswijk.

Alles bij de hand
De huidige verouderde gebouwen en leegstaande kantoren aan de Hondsrugweg maken plaats voor een bruisende nieuwe Amsterdamse woonwijk. Met alle voorzieningen bij de hand, waar je niks mist van de levendigheid van de stad.

Wervelende stadswijk
Hondsrugpark wordt een prachtig biodivers stadspark – maar liefst zeven voetbalvelden groot – met alles erop en eraan. Een wervelende wijk in ontwikkeling. Waar alles uit de kast wordt getrokken om betaalbaar en goed te wonen, te werken en te ontspannen. In een autoluwe omgeving met volop fiets- en wandelroutes, verblijfsplekken aan het water en sportfaciliteiten. Lagere en hoge gebouwen – met duizenden nieuwe woningen – wisselen elkaar af aan levendige pleinen en groene straatjes. Je vindt hier straks een school voor het basisonderwijs: IKCmetropool. Binnen SPOT komt ook een kinderdagverblijf. Verder is er alle ruimte voor moderne werkplekken, restaurants, sport en cultuur. En niet onbelangrijk: het treinstation is om de hoek.

Your home SPOT

SPOT is stedelijk, stijlvol en dynamisch. Een nieuwe Amsterdamse stadswijk met een eigenzinnig karakter. Hier woon je in je comfortabele woning in een supergroene omgeving. In een sfeer alsof je binnen de ring woont. En dat zonder de hoofdprijs te betalen.

Volop vertier
Woon je in SPOT, dan heb je al het leuke van de stad dichtbij. Er is een overvloed aan restaurants, cafés, winkels, sportfaciliteiten, uitgaansgelegenheden, scholen, opvang, cultuur en ontspanning. Met verborgen pareltjes zoals lokale brouwerijen, authentieke koffiebars, kleurrijke toko’s en creatieve conceptstores.

Your favorite SPOT

Sport, cultuur, uitgaan en de winkels van de Amsterdamse Poort liggen op loopafstand. Ook de metro en de trein stoppen vlakbij. SPOT is een verrassend fijne woonplek, met zelfs een theater, bioscoop en concertzaal voor de deur. Bovendien ligt het groene buitengebied om de hoek. Van de Gaasperplas en het Nelson Mandelapark tot de Ouderkerkerplas en de Rondehoep.

SPOT Amsterdam
Golfclub Amsterdam Old Course Golfclub Amsterdam Old Course Bekijk
Johan Cruijff ArenA Johan Cruijff ArenA Bekijk
The Traveller Zuidoost The Traveller Zuidoost Bekijk
Amsterdamse Poort Amsterdamse Poort Bekijk
Ziggo Dome Ziggo Dome Bekijk
Villa ArenA Villa ArenA Bekijk
Absolute Taste Absolute Taste Bekijk
FETCH FOOD Amsterdam FETCH FOOD Amsterdam Bekijk
Bullewijck by Par Hasard Bullewijck by Par Hasard Bekijk
Oma Ietje Oma Ietje Bekijk
Arena gym Arena gym Bekijk
Brouwerij Kleiburg Brouwerij Kleiburg Bekijk
IKEA Amsterdam IKEA Amsterdam Bekijk
Station Amsterdam Bijlmer ArenA Station Amsterdam Bijlmer ArenA Bekijk

Absolute taste Amsterdam

Absolute Taste is dé ontmoetingsplek in Amstel lll. Bij Absolute Taste drink je een heerlijke kop koffie, ga je lunchen met je collega’s tijdens de pauze, borrel je met vrienden of eet je nog een lekker hamburger na een voetbalwedstrijd in de Arena.
FETCH FOOD Amsterdam

Geen zin om thuis te werken en te eten? Op slechts 2 minuten afstand van SPOT Amsterdam zit FETCH Food. Een trendy bedrijfskantine waar je in huiskamerstijl even kan ontspannen tijdens je ontbijt, brunch of lunch. Bij FETCH Amsterdam bieden ze puur ambachtelijk en gezond eten in een luxe buffet of lekker gemakkelijk in een lunchbox die je kunt bestellen!

Oma Ietje

Bij Oma Ietje kun je genieten van originele gerechten geïnspireerd door comfort food. Je kunt hier terecht voor een lekker ontbijt, lunch of gewoon snel even een drankje. Het restaurant zit gevestigd in de kleurrijke gebouwen van de Heesterveld Community, slechts een minuut van SPOT vandaan, het valt niet te missen!
Bullewijck by Par Hasard

Bullewijck by Par Hasard is de hotspot voor zakelijk Amsterdam. Buiten kantoortijden kan je hier terecht voor besloten meetings, borrels, feesten en partijen. Maar ook voor snelle bourgondische lunchgerechten, verrassende broodjes en huisgemaakte soepen kun je hier terecht.

Villa Arena

Van meubels tot vloeren, van keukens tot luxe badkamers en van verlichting tot decoratie. In Woonmall Villa ArenA vind je alles wat je nodig hebt voor je nieuwe appartement. En dat allemaal op drie minuten afstand van SPOT Amsterdam!

Ziggo Dome

Nooit meer in de file voor de Ziggo Dome of torenhoge parkeerkosten, je woont er in SPOT Amsterdam namelijk slechts op 4 minuten fietsafstand. Als je geluk hebt zie je zelfs Armin van Buuren door je straat heen lopen!
Arena gym

Yoga met je vriendinnen, een snelle HIIT sessie met je collega’s tijdens je lunchpauze of toch een personal trainer. Bij Arena gym bieden ze verschillende memberships aan zodat iedere workout helemaal in jouw schema past. Het grootste voordeel is dat je binnen 4 minuten weer lekker op je bank neer kan ploffen.

Amsterdamse Poort

De Amsterdamse Poort in Amsterdam Zuidoost is meer alleen een winkelcentrum. Naast gezellige boetieks en grote winkelketens vind je er diverse eettentjes, musea, beautysalons en meer!
Bijlmer Sportpark

Midden in het Nelson Mandelapark vind je het Bijlmer Sportpark: Een bijzondere en multifunctionele sportaccommodatie voor diverse sporten zoals voetbal, volleybal, atletiek, honkbal en cricket. Of je nou komt om te skaten in een skatepool, of voor een potje voetbal. In het Bijlmer Sportpark ben je aan het juiste adres!

Goed bereikbaar

De woongebouwen van SPOT zijn een landmark midden in het grootse stadspark. Vanuit je appartement heb je een schitterend uitzicht over de groene en stadse omgeving. Ook kent SPOT snelle verbindingen met het centrum. Binnen 15 minuten sta je met de metro of trein in hartje Amsterdam en in no time zit je op de Ring A10 of de snelwegen A2 en A9 naar Utrecht, Den Bosch, Schiphol of Den Haag.

Eefje Voogd Makelaardij

Eefje Voogd


Contactpersonen: Els Verpoorten & Laurens Roosendaal
Tel.: 020- 30 50 560
Email: info@eefjevoogd.nl

FRIS Woningmakelaars

Fris


Contactpersoon: Gordon Vos
Tel. 020- 301 77 15
Email: nieuwbouw@fris.nl
23db0040-90b6-11ec-b0e9-6d16a0c995f2-logo-cod-development-pioneers-2017.png
214ee7e0-90b6-11ec-801e-45f8e15098e1-duqer-logo-2018-retina.png